Meedoen als tafelaanbieder

Tafelaanbieders maken het mogelijk dat mensen deel kunnen nemen aan de dag van de dialoog. Ze stellen een plaats beschikbaar waar een dialoog gehouden kan worden.
Aan die dialoogtafel nemen op 10 november 5 tot 8 mensen plaats om de dialoog met elkaar te voeren. Het geheel onder begeleiding van een gespreksbegeleider.

Wil je één of meerdere tafels op 10 november beschikbaar stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je locatie en tijden worden dan openbaar gemaakt zodat deelnemers zich aan kunnen melden. Dit aanmelden wordt gedaan via de organisatie van de dag van de dialoog.

In de aanloop naar 10 november wordt er contact opgenomen vanuit de organisatie. Deze geeft dan door welke mensen er komen en hoe laat. Zo weet u met wie u wie u kunt verwachten.
Het is leuk als u voor een kopje of thee zorgt voor bij de dialoog.

Mogelijk heeft uw locatie iets bijzonders dat u met de (potentiële) deelnemers wilt delen. Het kan ook zijn dat uw locatie niet voor iedereen toegankelijk is of juist wel geschikt voor mensen met een handicap. Geef dit dan weer in de aanmelding.

Op de dag van de dialoog zal er een gespreksbegeleider aanwezig zijn bij de dialoog. Die kan de mensen ontvangen en heeft uw telefoonnummer mocht er iets bijzonders zijn.

Zelf ook deelnemen aan de dialoog? Natuurlijk kan dat. Zowel als deelnemer als gespreksbegeleider. Doe daarvoor, naast de tafelaanmelding, ook nog de aanmelding voor deelnemer en/of gespreksbegeleider.